Bonne Maman kwam tot leven in 1971 in Biars-sur-Cère, een klein dorpje in het hart van de Lot, in een prachtig fruitgebied, aan de samenvloeiing van de rivieren Cère en Dordogne.
Het is Jean Gervoson, de oprichter, die de naam bedenkt: Bonne Maman, de liefdevolle naam zoals de grootmoeders van de familie worden genoemd.
Deze mooie naam past perfect bij het idee van deze jam. Met liefde thuis gemaakt, zoals moeder het zou maken voor haar kinderen.
, Een jam van hoge kwaliteit in een traditionele glazen pot met een wit etiket waarop in handgeschreven letters het merk en de parfum verschijnen. En natuurlijk met het alom bekende rood wit geblokte deksel, net zoals de potten jam van onze grootmoeders. Het recept is simpel: 50% fruit, 50% suiker. Het was direct een succes.
bestel Bonne Maman in uw eigen favoriete smaak: framboos, bosvruchten, kersen, perzik, viervruchten, pruim, sinaasappel, aardbeien of abrikoos